

Department of Nutrition & Food Services

Dietitian Update Day 2022 Provisional Program - Thursday 24th November

<u>Timetable</u>

| 8:50 am | Welcome (10mins) |
|-----------|--|
| oiso uiii | Dr Heather Gilbertson |
| | Manager, Nutrition and Food Services, The Royal Children's Hospital |
| | |
| 9.00 am | Latest Evidence for Nutritional Management in IBD (60mins) |
| | Sarah Efklides, Dietitian, The Royal Children's Hospital |
| 10.00am | New Developments in Esting Disorders (60mins) |
| 10.00am | New Developments in Eating Disorders (60mins) Alexa Stern, Dietitian, The Royal Children's Hospital |
| | Alexa Stern, Dietican, The Royal Children's Hospital |
| 11.00 am | Break (15mins) |
| | |
| 11.15am | Vegan and Vegetarian Diets for Paediatrics (60mins) |
| | Erin Mullane, Dietitian, The Royal Children's Hospital |
| 12.15 pm | Lunch (45mins) |
| | |
| 1.00 pm | Common Pitfalls in Allergy Management and Troubleshooting (60mins) |
| | Vicki McWilliam, Dietitian, The Royal Children's Hospital |
| 2.00 pm | Workforce Development -How to Transition to Paediatric Practice (30mins) |
| | Danni Tassoni, Dietitian & Clinical Educator |
| | The Royal Children's Hospital |
| 2.30 pm | Maximising Engagement in Education Delivery (30mins) |
| 2.50 pm | Elisha Matthews, Dietitian & Clinical Educator |
| | The Royal Children's Hospital |
| | |
| 3.00 pm | Afternoon Tea (15mins) |
| 3.15 pm | Extending Your Role and Further Education Opportunities as a |
| 3.13 pili | Dietitian – different perspectives |
| | Panel -Keryn Coster (2022 SCV Improvement Fellow), Sarah Efklides |
| | (Masters Health Leadership & Management), Sophie Crotti (Graduate |
| | Certificate in Clinical Education), Dr Melissa Whitelaw (PhD) |
| 4.15 | Class |
| 4.15 pm | Close |